kegellogo2017 90JAARDEFB

slideshow180119

Op 6 december 1926 hebben een aantal enthousiaste mannen de herenkegelvereniging Alle Negen opgericht. Alle Negen is meer dan 90 jaar oud, geen record, maar toch vermeldenswaardig.

Het is een club met een grote saamhorigheid, waarbij gezelligheid en prestaties om de eerste plaats strijden. Meestal wint de gezelligheid, maar Alle Negen had en heeft ook leden die tot grote scores kwamen en komen.

De gemiddelde kegelaar lijkt steeds ouder te worden en de benodigde aanwas aan de “onderkant” is helaas zeer beperkt. Los daarvan heeft Alle Negen vele perioden gekend waar sprake was van een ledenstop, maar op het moment zou een jonger lid welkom zijn. Er staan zo’n 19 man klaar om hem de kneepjes van de sport bij te brengen en zijn balbehandeling te polijsten.

Na vanaf het begin tot in 2007 bij de Commanderije te hebben gegooid en daarna 4 jaar in Duiven, kegelen we al weer geruime tijd op de donderdagavond in ons mooie Kegelhuis Doesborgh. Samen met de andere kegelverenigingen hebben we daar een geweldige accommodatie, waar iedereen die aan de bouw heeft bijgedragen trots op kan zijn.

Ook geïnteresseerd?
Neem dan contact op met onze secretaris Gerard Brinksma tel.: 06-20932555