KNKB Kampioenschappen: Brenda en Erik-Paul gehuldigd

De KNKB Persoonlijke Kampioenschappen 2019 zijn gestreden. Deelnemers met een B en C kaart moesten in het weekend van 6 en 7 april naar het Noord-Brabantse Rijsbergen.

Persoonlijke B Dames

Voor de Doesburgse deelnemers niet bepaald naast de deur, 140 km, dus maakten sommigen er een gezellig weekend van volgens Diana Baars. Zij overnachtten in het Fletcher hotel in Etten-Leur en konden na een uitgebreid ontbijt uitgerust en ontspannen aan dit kampioenschap deelnemen.

Het verloop van de verrichtingen heeft u al kunnen lezen in het artikel “KNKB Nationale Persoonlijke Kampioenschappen 2019” op deze website.

Diana sprak Brenda Thomissen toe op de huldiging van Brenda op 15 april j.l. Zij haalde aan dat dit de derde keer was dat Brenda op deze kampioenschappen op de tweede plaats eindigde en was zichtbaar trots op haar schoonzus.

 

Afgevaardigden van vele clubs en andere belangstellenden feliciteerden haar met dit behaalde resultaat.

190415AkleinFormaat190415BkleinFormaat
Huldiging Brenda Thomissen.

Persoonlijke A Heren

Volgens het eerder genoemd artikel op deze website heeft Erik-Paul het wel heel spannend gemaakt op deze Kampioenschappen A.

Hij hoefde slechts 47 km naar Winterswijk te rijden op zondag 14 april. Dus ook hij begon redelijk uitgerust aan dit kampioenschap. Maar als je in dit A-gezelschap verkeert moet je wel heel goed zijn.

De kampioen werd John v.d, Meulen met 804 van de totaal te behalen 810 hout. Erik-Paul werd in 2018 nog derde en nu tweede met 790 hout.

 

Volgens voorzitter Cor de Jong, op de huldiging van Erik-Paul op 16 april, kan het in 2020 zo maar gebeuren dat we een nationaal kampioen A klasse in ons midden hebben.

Ook nu waren weer velen gekomen om Erik-Paul te feliciteren. 

190416AkleinFormaat190416BkleinFormaat
Huldiging Erik-Paul Tenwolde.

Kegelend Doesburg is erg trots en uitermate tevreden met het behalen van 2 zilveren podiumplaatsen op dit landelijk toernooi.