KNKB Landelijke Competitie 4e competitiedag gespeeld

Divisie 3

De vierde ronde in Divisie 3  is voor Doesburg 1 bijzonder succesvol verlopen.

Ondanks de verre reis naar Leeuwarden op zondag 13 januari, is dit sterrenteam er toch in geslaagd om als eerste te eindigen en dus het volledige aantal punten in de wacht te slepen.

Tonny Baars, Erik-Paul Tenwolde, André Thomissen en Gerard Verstege behaalden 1372 hout, 81 hout meer dan De Kring WBKB die tweede werd met 1291 hout. Beiden hebben nu 30 punten in vier rondes. Zij worden op verre afstand gevolgd door Regio West met 17 punten.

 

Op 10 maart wordt de 5e ronde in Warnsveld gespeeld.

 

>> KLIK HIER voor VOLLEDIGE UITSLAG <<

 

Divisie 4

Doesburg 2 hoefde niet zo ver te reizen. In Aalten speelde de vierde ronde in Divisie 4 zich op ook op deze zondag af. Janna de Boer, Pauline Pieterse, Brenda Thomissen en Netty Timmermans streden met verve om de fel begeerde punten.

Zij moesten in 't Noorden BKC met een overmacht van 1406 hout hun meerdere erkennen. Zij eindigden op de tweede plaats met 1227 hout. 't Noorden BKC gaat aan de leiding in deze divisie met 27 punten gevolgd door Doesburg2 met 21 punten.

 

Op 10 maart wordt de 5e ronde in Winterswijk (Hamaland) gespeeld.

 

>> KLIK HIER voor VOLLEDIGE UITSLAG <<

 

Divisie 5

Alles Om trad ook op deze zondag in de vierde ronde van Divisie 5 in Winterswijk (Hamaland) in het strijdperk. Gerard Pelgrom, Herman Pelgrom, Evert Roza en Carl Sas verdedigden de eer van Alles Om.

Zij eindigden op de vierde plaats met 1218 hout (118 hout minder dan de koploper Onder Ons Dieren) en 76 hout minder dan ONA Winterswijk die derde werd met 1294 hout.

Onder Ons Dieren staat nu op de eerste plaats met 26 punten gevolgd door GZU Brummen met 21 punten en als derde Alles Om met 17 punten.

 

Op 10 maart wordt de 5e ronde in Varsseveld gespeeld.

 

>> KLIK HIER voor VOLLEDIGE UITSLAG <<