ogk

De zesde en laatste ronde van OGK Competitie 2019 is afgelopen en dus kunnen we voor OGK district 1 vaststellen wie de (aspirant-)kampioenen zijn en wie mogen deelnemen aan de clubkampioenschappen in december.

Bij de dames kent de SKD twee aspirant-kampioenen: BPR 1 en BPR 2.

De toelating voor de Clubkampioenschappen wordt vastgesteld door de OGK WedstrijdCommissie.

Dames Hoofdklasse

ONA 1 startte het seizoen sterk, zakte toen wat weg, maar eindigde na een sterk slot toch als tweede.
Zij zal dan ook deelnemen aan het Clubkampioenschap Hoofdklasse Dames op zondagmiddag 15 december 2019 in ons Kegelcentrum Doesborgh.
De overige deelnemers aan het clubkampioenschap zijn: Zet 'm op (kampioen HK district 1), de dames van BKC 1 (kampioen HK district 2) en ODIN 1 (2e in HK district 2).

Dames Klasse 1

BPR 1 won vier van de zes competitieronden en werd dan ook met ruime voorsprong aspirant-kampioen in Klasse 1 van de poule HK.
Zij zal moeten strijden met de aspirant-kampioen van Poule 1 - dit is de Hanzekegels 1 geworden - om de promotie naar de Hoofdklasse. Dit wordt beslist in de wedstrijd Clubkampioenschap Klasse 1 Dames op zaterdagmorgen 14 december 2019 in Dieren.
Aan het Clubkampioenschap Klasse 1 Dames zullen uit district 2 ook nog Houdt Moed 1 (aspirant-kampioen, poule 1), BKC 2 dames (aspirant-kampioen poule HK) deelnemen. De vier clubs zullen uitmaken wie Clubkampioen OGK Dames Klasse 1 wordt.

Dames Klasse 2

BPR 2 was minstens zo dominant als haar grote zus BPR 1 en werd dan ook aspirant-kampioen in Klasse 2 van de poule HK.
Het Clubkampioenschap Klasse 2 Dames zal plaatsvinden tussen BPR 2, DESA 1 (aspirant-kampioen district 1, poule 1), BKC 3 dames (aspirant-kampioen district 2, poule HK) en Alle Gelijk 1 (aspirant-kampioen district 2, poule 1) op zondagmorgen 15 december 2019 in Dieren.

Complete competitieresultaten

>> Klik HIER voor de complete competitieresultaten <<