knkb

Eerbeek, 16 december 2020

Vorig jaar schreef ik een Kerst- en Nieuwjaarswens als voorzitter van uw KNKB. Wie had er op dat moment rekening mee gehouden, dat de wereld zo ingrijpend van de ene op de andere dag zou veranderen?

Niets is meer zoals het was, het nieuwe gewoon deed zijn intrede met een anderhalve meter maatschappij, lockdown, mondkapjes, isolatie en nog veel meer maatregelen.

Begrijpelijke en goede maatregelen, die tot op heden wel een stabilisatie, maar nog geen definitief beheersen en bestrijden van de Covid 19 besmettingen hebben opgeleverd.

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar allen, die ten gevolge van het virus of anderszins afscheid hebben moeten nemen van hun naasten en/ of dierbaren. Ook gaan onze gedachten uit naar diegenen, die getroffen zijn door het virus en nog herstellende zijn.

Voor de KNKB en haar leden heeft de coronacrisis ook grote gevolgen gehad.

Daar waar horecabedrijven de deuren moesten sluiten en waar kegelbanen niet meer gebruikt mochten worden, raakte ook de kegelsport in een impasse.

Het nieuwe normaal vraagt veel van ons. Vergaderen via een teammeeting. Geen clubavond. Geen of weinig sociale kontakten. Kortom: we missen ons clubje, onze toernooitjes en onze wedstrijden! We missen onze kegelmaatjes.

De KNKB is heel erg trots op de vindingrijkheid en de niet aflatende bereidheid van u allen, om veel offers te brengen om er toch maar het beste van te maken!

We hopen dat het met de komst van een vaccin en met uw discipline in de loop van 2021 weer mogelijk wordt om, op welke manier dan ook, enigszins terug te keren naar de periode van voor deze crisis. Wij zijn ons ervan bewust dat we er nog lang niet zijn, maar dat er enig perspectief in zicht is.

Deze bijzonder tijd biedt natuurlijk ook mogelijkheden om nieuwe wegen te bewandelen. Door vernieuwingen door te voeren op zowel organisatorisch als ook op het gebied van wedstrijden.

Juist Nu!!

Hoewel het vooral NU vreemd en lastig is, maar misschien nog wel veel meer bijzonder dan normaal, wens ik u en de uwen, namens het bestuur van de KNKB, hele fijne feestdagen en bovenal een gezond en voorspoedig 2021.

Op naar een beter 2021!

Met vriendelijke groeten namens het bestuur van de KNKB

Harry Timmer, Voorzitter KNKB