carel sas

 

In Memoriam           Carel Sas           25-02-1945  –  09-05-2021

 

bun effe weg 

In het najaar van 2011 bij de bouw van het kegelhuis kwam Carel uit belangstelling een kijkje nemen om te zien wat er binnen allemaal gebeurde. Na enkele gesprekken met de vrijwilligers hoorde hij dat het plafond nog wel even op zich liet wachten.

Zonder dat hij binding had met de kegelsport bood Carel aan om dat plafond wel te willen plaatsen, hij kon wel voordelig aan materialen komen, dus die deal was snel beklonken en zo kregen we een prachtig plafond in ons kegelhuis.

Zo gebeurde het dat Carel al snel opgenomen werd in de groep vrijwilligers, waarvan hij ondanks zijn gezondheid tot het laatst toe zijn bijdrage heeft geleverd.

Na de opening van het kegelhuis werd er door enkele clubs aan Carel gevraagd om ook te komen kegelen! Eerst hield hij de boot nog even af maar begin 2013 nam hij de beslissing om bij Alles Om te gaan kegelen.

Wij van Alles Om hebben Carel leren kennen als een man met veel humor en altijd in voor een geintje, maar ook iemand die altijd klaar stond voor een ander zowel binnen als buiten de club.

Hij was een echte clubman, hij deed aan alle wedstrijden mee, nam plaats in de feestcommissie en zorgde voor de verlotingen.

De gezondheid liet hem steeds meer in de steek maar hij bleef positief.

Carel zijn naam zal binnen onze club door zijn opgewektheid maar vooral door zijn humor nog vaak genoemd worden.

 

We zullen hem gaan missen!

 

K.C. Alles Om.

 

kaart carel