ogk

Van maandag 8 november tot en met donderdag 11 november is ronde 2 van de OGK-competitie District 1 afgewerkt.

Dames Hoofdklasse

ONA-1 startte in ronde 1 in Brummen met de overwinning, maar liet in ronde 2 in Lochem een steekje vallen: zij eindigde op de op een na laatste plaats.
De Hooiplukkers profiteerde volop en pakte de overwinning. In de totaalstand staan zij nu ook eerste met twee punten voorsprong op ONA-1.

Dames Klasse 1 Poule 1

In deze klasse strijden voorlopig twee Doesburgse clubs om de leiding: WIK-1 won deze tweede wedstrijd in Dieren en kwam in punten gelijk met BPR-1, die de eerste wedstrijd in Brummen had gewonnen. Het "kegelsaldo" is nog wel in het voordeel van BPR-1.

 

Heren Klasse 1 Poule 1

In Brummen waren de scores aan de lage kant: alle clubs bleven onder de 900 hout. VOG-1 deed het met 899 hout relatief gezien het beste. Alles Om-1 (zonder de geblesseerde Gerard Pelgrom) werd tweede met slechts 16 hout achterstand. Opvallend was dat de deelnemende clubs in precies dezelfde volgorde eindigden als in ronde 1.  

Heren Klasse 1 Poule 2

Daar waar HZP-1 met twee overwinningen in ronde 1 en 2 ruim aan de leiding gaat, zijn de resultaten voor plaatsgenoot Alle Negen niet goed genoeg om weg te komen van de laatste plaatsen.

>> KLIK HIER voor VOLLEDIGE UITSLAG <<