KNKB

De KNKB jaarkaarten worden niet meer op papier verstrekt, maar zijn digitaal op te vragen m.b.v. KNKB app of via de KNKB website, aldus het volgende bericht van René Gerards, de secretaris van de KNKB:

Tijdens de KNKB-bestuursvergadering van afgelopen zaterdag 24-09-2022 heeft het bestuur KNKB besloten om de verstrekking van papieren Jaarkaarten met onmiddellijke ingang af te schaffen.

Het gestelde in de reglementen over het verstrekken en het verplicht in bezit hebben van deze Jaarkaarten bij deelname aan wedstrijden zal zo spoedig mogelijk worden aangepast.
Alle overige regels aangaande het bepalen van het gemiddelde en de daaraan verbonden Klasse van kegelaars blijven onverminderd van kracht.

Kegelaars kunnen via de KNKB-app op hun mobiele telefoon zelf zien, maar ook aan derden actueel laten zien in welke Klasse ze zijn ingedeeld.

Voor het kunnen gebruiken van deze app moet wel hun emailadres opgenomen zijn in de ledenadministratie van de KNKB. 

Voor kegelaars die deze KNKB-app niet hebben of niet willen gebruiken, kunnen de Bondsecretarissen en de organisatoren van wedstrijden de gegevens van betreffende kegelaars raadplegen op de KNKB-site.

Toelichting

De app die geïnstalleerd moet worden heet "KNKB app".
Na installatie moet men om in te loggen zijn/haar emailadres opgeven. Als dit ontbreekt in de KNKB-ledenadministratie dan volgt een melding dat het emailadres niet bekend is. Geef (als OGK-kegelaar) dan jouw emailadres door aan de OGK-ledenadministratie (emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en vermeldt daarbij dat je de KNKB-app wil gaan gebruiken. Na een paar dagen kan je opnieuw proberen te registreren.

Is de registratie afgerond dan kan je in de KNKB-app jouw kaartgegevens bekijken en zonodig tonen aan wedstrijd- of toernooileiding.
Na een klik op onderstaande link wordt getoond hoe je binnen de app de kaartgegevens kunt ophalen.

>> Klik HIER voor de instructie opvragen kaartgegevens in KNKB-app <<