skd

De traditionele vrijwilligersbijeenkomst was op 23 februari weer voortreffelijk georganiseerd.

De vrijwilligers werden weer in het zonnetje gezet voor hun inzet in- en om het kegelhuis in het afgelopen jaar.

Gelukkig waren Hanny en Evert Jürriens bereid om een ieder van een drankje te voorzien en ook zodoende de barvrijwilligers in staat te stellen van deze avond te kunnen genieten. 

Vrijwfeest2019AkleinFormaat

Cor de Jong noemde dan ook in zijn openingstoespraak dat de inspanningen door de vrijwilligers er toe leidt dat er geïnvesteerd kan blijven worden in het kegelen op de lange termijn.

Er zijn nog vele plannen die op uitvoering wachten.

Hij wilde één vrijwilligster in het bijzonder in het zonnetje zetten, Thea Kleine, die met grote toewijding en plichtsbetrachting 2 jaar voorzitter van de Beheercommissie is geweest. Zij werd verrast met een enveloppe met inhoud en een bos bloemen.

Vrijwfeest2019CkleinFormaat
Thea Klein met Cor de Jong.
Vrijwfeest2019DkleinFormaat
Netty Timmermans.

Vervolgens stelde de nieuwe voorzitter van de beheercommissie, Netty Timmermans, zich voor.

Zij is al 34 jaar kegelaarster en is erg onder de indruk van de goede organisatie binnen onze stichting. Ook wordt er, volgens Netty, door bezoekers lovend gesproken over ons kegelhuis. 

 

In afwijking met de voorgaande vrijwilligersavonden werd er deze keer een stamppotbuffet geserveerd. Een ieder genoot hier zichtbaar van en er werd veelal meerdere keren opgeschept.

Tenslotte werd er ook de inmiddels traditionele verloting gehouden. Niet iedereen ging met een prijs naar huis maar het bleef tot het eind spannend wie een winnend lot zou hebben.

Vrijwfeest2019BkleinFormaat
Vrijwfeest2019EkleinFormaat

We kunnen weer terugzien op een gezellige vrijwilligersavond 2019.