knkb

skd

Divisie 3

Op zondag 10 maart j.l. werd in Warnsveld de 5e  ronde van Divisie 3 in de landelijke KNKB competitie gespeeld. Deze keer waren Dinie Tankink, Tonny Baars, Erik-Paul Tenwolde en Gerard Verstege voor Doesburg 1 van de partij.

Zij behaalden ook nu weer de eerste plaats vóór De Kring WBKB en dus kon het volledig aantal punten worden bijgeschreven.

Op dit moment staat Doesburg 1 met 38 punten bovenaan in deze Divisie gevolgd door De Kring WBKB met 37 punten. Op plaats 3 bevindt zich Regio West met 20 punten. Het is dus erg spannend in de top!

Nog 3 wedstrijden te gaan, t.w. op 26 mei in Borculo, 22 september in Maastricht en op 20 oktober in Alkmaar en dan zullen we weten of Doesburg1 zich op plaats 1 heeft weten te handhaven.

In ronde 3 in Rijsbergen stond Doesburg 1 nog op de 2e plaats. Na de 4e ronde in Leeuwarden stonden beide teams nog gelijk met 30 punten maar De Kring WBKB op de 1e plaats en nu heeft ons sterrenteam met hen geruild. 

>> KLIK HIER voor VOLLEDIGE UITSLAG <<

Divisie 4

Winterwijk was op 10 maart het strijdtoneel van Divisie 4. Doesburg 2 met Janna de Boer, Brenda Thomissen, Pauline Pieterse en Eric Kuijn namen hieraan deel.Zij eindigden op de vierde plaats en staan nu in deze competitie met 25 punten op een gedeelde 2e plaats samen met Val Umme, 8 punten achter op nr. 1 ’t Noorden BKC.

>> KLIK HIER voor VOLLEDIGE UITSLAG <<

Divisie 5

Alles Om is het niet gelukt om een volledig team te kunnen samenstellen en kon dus in Varsseveld geen punten vergaren. Zij blijft dus met 17 punten op plaats 5 in Divisie 5 staan.

>> KLIK HIER voor VOLLEDIGE UITSLAG <<