ALLES OM 

AllesOm Kamp2018A

Leden van Kc Alles Om gefotografeerd bij hun  kampioenschap 2018

De Kegelclub Alles Om is opgericht op 22 Februari 1962.

In de statuten staat vermeld dat het doel van de club is om de kegelsport te beoefenen en dat wordt met veel enthousiasme gedaan.

De naam is ontstaan omdat een van de leden vaststelde dat de bedoeling van dit spelletje is om in 1 worp alle (9)kegels om te gooien. Dit lid zei: “alles om gooien daar gaan we op oefenen”.

Alles Om is niet alleen een sportieve club die al heel veel kampioenen heeft voortgebracht maar ook een sociaal warme club. Men steunt  elkaar ook buiten het kegelen .

In de loop van de jaren heeft de club een Nederlands kampioen in de B gehad maar ook OGK- kampioenen (Oost Gelderse Kegelbond) in de A- B en C-klasse en het 1ste vijftal werd OGK- kampioen in de hoofdklasse.

Een erelijst om U tegen te zeggen.

De club wil graag uitbreiding met enkele nieuwe enthousiaste  leden. De clubavond is op de vrijdag van 19.30 t/m 23.30 uur. We beschikken over 3 banen, dus er kan flink geoefend worden. Geïnteresseerden zijn van harte welkom in ons prachtige kegelhuis op onze gezellige clubavond. 
We kegelen in het Kegelcentrum Doesborgh,  Den Helder 2 (tegenover het zwembad)

U kunt zich ook aanmelden bij onze secretaris  Gerard Pelgrom tel: 0313-476590 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..