kegellogo2017 90JAARDEFB

slideshow180119

Op 6 december 1926 hebben een aantal enthousiaste mannen de herenkegelvereniging Alle Negen opgericht. Alle Negen is meer dan 90 jaar oud, geen record, maar toch vermeldenswaardig.

Het is een club met een grote saamhorigheid, waarbij gezelligheid en prestaties om de eerste plaats strijden. Meestal wint de gezelligheid, maar Alle Negen had en heeft ook leden die tot grote scores kwamen en komen.

De gemiddelde kegelaar lijkt steeds ouder te worden en de benodigde aanwas aan de “onderkant” is helaas zeer beperkt. Los daarvan heeft Alle Negen vele perioden gekend waar sprake was van een ledenstop, maar op het moment zou een jonger lid welkom zijn. Er staan zo’n 19 man klaar om hem de kneepjes van de sport bij te brengen en zijn balbehandeling te polijsten.

Na vanaf het begin tot in 2007 bij de Commanderije te hebben gegooid en daarna 4 jaar in Duiven, kegelen we al weer geruime tijd op de donderdagavond in ons mooie Kegelhuis Doesborgh. Samen met de andere kegelverenigingen hebben we daar een geweldige accommodatie, waar iedereen die aan de bouw heeft bijgedragen trots op kan zijn.

Ook geïnteresseerd?
Neem dan contact op met onze secretaris Gerard Brinksma tel.: 06-20932555

GROTE PAN

Op zondag 5 augustus werd door de Feestcommissie de traditionele Grote Pan weer georganiseerd. De fietstocht, weer uitstekend uitgezet door Jan Buenk, werd onderbroken bij de Vroolijke Frans in Brummen.

GrotePan2018JGrotePan2018I

Na afloop verzamelden de heren en dames zich bij ons Kegelcentrum. Onder het genot van een drankje en bij extreem hoge temperaturen vermaakte een ieder zich toch uitstekend.
GrotePan2018AGrotePan2018B
Onze huiskok Evert ontbrak natuurlijk ook niet. Een ieder liet het zich dan ook goed smaken. 
GrotePan2018CGrotePan2018D
Boland Catering had weer een heerlijke BBQ en koud buffet geregeld.
GrotePan2018EGrotePan2018H
Zo te zien was het weer als van ouds....Gezellig!!!
GrotePan2018KGrotePan2018G